Summer of 2015

Nu lutar sommaren mot sitt slut, om den ens börjat. Nu börjar jag skolan om fem dagar. Har längtat nu det sista men vill ändå inte att mitt sista sommarlov i livet ska ta slut. I början av sommarlovet var det fullspeckat med roligheter och nu i slutet har jag hunnit slappa mer. Juni var den månaden detta året jag innan väntat på såååååå sjukt länge. Allt skulle hända i juni, det skulle inte finnas en dag i juni då jag tänkte på något annat än allt det som pågick. Allt som skulle hända har nu också hänt! Allt är typ avklarat! Nu kommer ett enda låååååångt inlägg om allt!
 
Jag har slutat 2an på gymnasiet. Att ta sommarlov är nog bland det skönaste som hänt. Var så himla efter i skolan så jag knappt förstår det nu. Jag var jämt stressad och det kändes verkligen som att skolan och stressen tog över hela mitt liv. Jag orkade inte göra något som intresserade mig, jag var otaggad på allt och kom bara mer och mer efter i skolan. Sista dagen då man kunde lämna in/komplettera uppgifter satt jag med 7 uppgifter som skulle bli klara. 16.30 skulle allt vara inlämnat och jag var helt klar 16.27. Jag hade suttit framför en dator sedan åtta på morgonen och efter jag var klar gick jag bara runt här hemma och kände inget förutom smärtan i mitt huvud, mina fingrar och mina ögon. Allt var borta, det som jag hade haft efter mig i hela 2an. Det var en underbar men utmattande känsla helt klart! Sommarlovet satt perfekt!
 
 
Jag reste till London med två av mina bästa vänner. Dagen efter / på natten efter skolavslutningen åkte jag, Lovisa och Sofia till London. Vi bilade till Norge och tog ett flyg därifrån till Stansted Airport. Detta var så himla nervöst och spännande då vi aldrig innan flygit själva utan föräldrar. Jag hade hela tiden känslan att "tänk om vi missar flyget eller bussen eller tåget eller tiden eller dagen" men absolut INGET gick fel, det var lättare än jag trodde att resa! Hotellet vi bodde på heter Marble Arch Inn och det kanske inte var det mest glamorösa hotellet i London, men det otroligt nära till allt samt superbilligt! Bor absolut där en gång till!
 
 
På dagarna gick vi mest på Oxford Street och shoppade i affärer som River Island, Primark, Zara och Forever21. Det jag tror vi la mest pengar på var att äta ute. Vi åt ute hela tiden på olika restauranger och det var alltid spännande och se hur god deras Pasta Bolognese/Carbonara var! Skojar inte, åt pasta varenda dag. "Vad ska vi äta idag?" "Något italienskt kanske?". Favoritrestaurangen blev ändå Prezzo. SUPERGOD pasta samt helt fantastiskt WIFI!
 
 
Vi gick ut på en klubb för första gången. Väldigt annorlunda men sjukt kul! Vi hörde av oss till en promoter som fixade upp oss på en lista på Libertine. En klubb som vi i efterhand fått sett att One Direction-medlemmar besöker regelbundet :))))) Hade fått panik om vi hade varit där samtidigt. På detta stället antar jag att bara folk på listan kommer in, så det var inte supermycket folk utan det var lite mer exklusivt. Man fick gratis alkohol. Det var liksom ett bord med en typ 50cm hög spritflaska som byttes ut mot en ny hela tiden samt massa saker att blanda med så det var bara att ta vad man ville ha, helt galet! Har filmat ganska mycket med min GoPro under resan så kanske lägger ut en London-film någon gång i framtiden!
 
 
Jag tatuerade mig. Ja! Jag tatuerade mig. Lite sådär spontant egentligen. Det var i London, vi satt och snackade om att tatuera oss, om vad vi skulle vilja ha. Sofia kollade upp tatuerare i London och vi hittade en på Oxford Street. Nästa dag gick vi dit och pratade och fick tid redan nästa dag. Så ja, nästa dag åkte vi dit och tatuerade oss. Tatueringstudion heter West One Tattoo och tatueraren heter Julian. För att komma till studion var man tvungen att gå in i en liten kiosk där man hittade en jätteskum trappa upp och när man kom upp så var det en jätteliten lokal där denna Julian och en indier jobbade. Dom var jättetrevliga och roliga även fast vi kanske inte alls fattade allt dom sa hela tiden.
 
 
Att tatuera sig gör så mycket ondare än vad jag trodde! Fick klämma i Sofias lår medans han gjorde den för att det gjorde så sjukt ont. Har läst efter att det är en plats där det verkligen gör mycket ondare eftersom man har så mycket känsel på händerna men det tog bara 2-3 minuter att göra den så det var ganska okej ändå!
 
 
Jag såg One Direction i Göteborg. Den 23e hade dom konsert på Ullevi i Göteborg. Aldrig varit den som lyssnat på One Direction men har heller aldrig haft något emot dom! Konserten var fantastiskt bra och har nu hittat mig en ny favoritlåt: Stockholm Syndrome. Harry var ju speciellt bra :).
 
 
Jag åkte till Bråvalla iår igen. Åkte dagen efter One Direction så inga vilodagar här inte. Denna gången åkte jag med Sofia och Emma. Som nästan alla vet så var det inte alls lika mycket bra artister detta året som förra året, men jag brydde mig inte så mycket om det faktiskt! Själva upplevelsen att vara på Bråvalla är nog det bästa! Alla är så himla trevliga och det är kul att träffa nytt folk. Detta året var jag och Sofia 18 år och det förändrade ju lite! Vi körde bil till bråvalla och det tog kanske fyra timmar, men det var så värt för vi kunde packa hur vi ville och åka när vi ville så det var kanon! Vi kunde nu även köpa drinkar inne på området så det var ju också spännande! Tror absolut att jag åker tillbaka nästa år!
 
 
Blev så exhalterad av att skriva allt detta så det gick så fort och nu känns det helt plötsligt som att jättelite har hänt i sommar även om det faktiskt var ganska intensivt. Har haft sååååå kul så det är sjukt. Bara det att inte ha skolan att tänka på har varit fantastiskt. Att vara 18 är fantastiskt. Att ha körkort är fantastiskt. Att ha rest utan föräldrar är fantastiskt. Att vara tatuerad är fantastiskt. ALLT ÄR FANTASTISKT.


Postat av: Rebecca Wahl

va fin sommar!

2015-08-15 @ 00:04:27
URL: http://fettmedfoto.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?