Änglarna från EsEst13

 
Lovisa och Sofia. Tack för att ni lyser upp min vardag. Tack för att ni kan äta kebab 3 gånger i veckan utan att skämmas. Tack för att ni lyssnar. Tack för att ni lämnade mig när jag gick på toa och fick springa runt på hela skolan för att hitta er. Tack för skratten. Tack för stunderna. Tack för allt... Nej nu låter det som att jag ska dö. Men tänkte bara lägga lite tid åt att tacka lite. Ni är så härliga! :)
 
Första dagen i gymnasiet kan man beskriva med ett ord - STELT. Trodde verkligen inte att jag skulle hitta någon att hänga med i min nya klass. Alla var så tysta och man hade förväntat sig för mycket. Har lärt mig nu att jag ska sluta tro något innan jag ens vet, för kan helt ärligt säga att jag har träffat de mest unika personer någonsin. Klassen är helt underbar. Finns inte så mycket mer att säga om det.
 
 


Postat av: floramj16

My unheard of network contract:
http://savannah.w.telrock.org

2018-06-22 @ 05:42:11
URL: http://vonda.web1.telrock.net
Postat av: AnnalesH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration

2018-09-02 @ 23:16:15

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?