Fotat idrottsgalan i Uddevalla med Sofia

 


Mina Låtar!

  
 


BRÅVALLA INBOKAT

 
Bokade för ungefär en vecka sedan och jag kör fortfarande lite glädjeskutt då och då för jag är SÅ GLAAAD!!!
Helt sjukt vilka bra artister det är iår! Bastille, Imagine Dragons, Kanye West, LANA DEL REY (Kommer att kunna bocka av "Se Lana Del Rey live" från min bucketlist), Banks, YouMeAtSix, Veronica Maggio, Mando Diao, Axwell A Ingrosso m.fl. ♥
 
Jag kommer att befinna mig på PremiumCampingen och sen lite överallt så till alla som ska dit - VI SES DÄR!


Änglarna från EsEst13

 
Lovisa och Sofia. Tack för att ni lyser upp min vardag. Tack för att ni kan äta kebab 3 gånger i veckan utan att skämmas. Tack för att ni lyssnar. Tack för att ni lämnade mig när jag gick på toa och fick springa runt på hela skolan för att hitta er. Tack för skratten. Tack för stunderna. Tack för allt... Nej nu låter det som att jag ska dö. Men tänkte bara lägga lite tid åt att tacka lite. Ni är så härliga! :)
 
Första dagen i gymnasiet kan man beskriva med ett ord - STELT. Trodde verkligen inte att jag skulle hitta någon att hänga med i min nya klass. Alla var så tysta och man hade förväntat sig för mycket. Har lärt mig nu att jag ska sluta tro något innan jag ens vet, för kan helt ärligt säga att jag har träffat de mest unika personer någonsin. Klassen är helt underbar. Finns inte så mycket mer att säga om det.
 
 


The Red Carpet LiveJust nyss på röda mattan i Hollywood! Leo nu tar du detta :D


Kattpassning

 
Åkte iväg idag till min systers lägenhet för att passa katten Janis, och nu blir det en helg fylld med bajsplockning, oscarsnominerade filmer och Supernatural! På söndagskvällen börjar ju The Oscars och jag ska kolla på hela programmet denna gång, live. Alltså det börjar runt 22-23 någon gång på kvällen och är slut ca 6 på måndag morgon. Lite intressant att se hur det går med skolan på måndag efter att inte ha sovit något haha... Jag får helt enkelt hoppas på bästa!