Midsommar

 


West Coast

 
Igår var jag i Göteborg med Sofia och Lovisa. Vi gick runt och kollade i affärer och sedan åt vi "Frozen Yoghurt" - första gången för mig! Sedan vid 18.00 behövde Lovisa åka hem så jag och Sofia fick en spontanidé att åka till Liseberg för att åka Helix lite sisådär! Och det gjorde vi också. Vi köpte 4 biljetter och satte oss längst fram efter ca 50 minuters köande (det kändes som högst 30min). Helix kan ha vart det bästa jag åkt hittills! Har inga ord.
 
Nu snart ska jag åka iväg till Landbadet med mina finisar Emma, Clara och Carro. Då det är Internationella Picknick-dagen så ska vi mysa till det lite extra!
 
Vill även berätta att Lana Del Rey's album ULTRAVIOLENCE är ute just nu. Vill gråta så bra det är...
Kan även ta och berätta att om EXAKT en vecka sitter jag på bussen mot Bråvalla, där jag ska få se Lana. Vill gråta så bra även det är.
 
Hörs!


Aqua blå

« Lovisa's bilder från Sofia's blogg »
Hejhejhej!

Precis kommit hem från en nästan hel vecka i en lägenhet tillsammans med Lovisa och Sofia! Det har varit hur mysigt som helst. Pizza varje dag, antingen hämtat, utkört, ätit ute eller gjort hemmagjord. Att leva ensamma utan föräldrar då och då är suveränt hahaha!
 
Vi var även på en liten festival i Vänersborg, Lollo's hometown, och träffade hennes goa kompisar. Sedan åkte vi en attraktion på tivolit dom hade där. Den på bilden bredvid den när vi går på trottoaren. Sjukaste jag åkt någonsin! Nu ska jag tvätta kläder inför sista veckan i skolan. På torsdag är jag fri. ♥