Bråvalla 2014

Nu är det alltså en vecka sedan, en vecka sedan den bästa festivalen någonsin pågick, en vecka sedan jag såg mina största idoler, en vecka sedan jag fick träffa så sjukt många trevliga människor. Det är alltså en vecka sedan jag befann mig på Bråvalla.
 
 
Då det var min första festival hade jag väldigt många förhoppningar och tankar om hur det skulle vara. Visst, allt var inte som jag drömde om - varmt och soligt hela tiden och ängar av gräs - men det överträffade även många andra tankar om vad festivaler innebär.
 
 
Vi kom dit på onsdagen den 25 juni, alltså en dag innan själva festivalen började. Planen var att lägga oss tidigt så att vi skulle orka med morgondagen med så många band/artister som möjligt. Det gjorde vi också, så jag fick alltså se min största förebild och idol och favorit och... allt - Lana Del Rey ♥
 
 
Jag fick ju också se Imagine Dragons (ÄLSKA), Den Svenska Björnstammen, Markus Krunegård, Ron Pope, Iron Maiden och Sam Smith ♥ den dagen så jag mådde så sjukligt bra den dagen. Vädret och alltihop var perfekt!
 
 
Vi gjorde samma nästa natt, la oss tidigt (med tidigt menar jag senast kl 02.00) och vi kom upp i bra tid för att orka med mer. Men vad vi insåg nästa natt efter det, var att vi hade missat SÅ mycket av vad man kan göra på en festival! Vi hittade ett gäng med ett festivaltält och stora högtalare och dygnade där hela natten. Den natten kan ha vart den roligaste/mysigaste natten i mitt liv. Vi gick och la oss vid kanske åtta på morgonen (?) sov två timmar och sen upp igen! Sen såg jag ännu fler av mina favoritband, såna som Veronica Maggio + Håkan Hellström m.m
 
 
Nästa natt dygnade vi igen, lade oss kl 07.45 på morgonen, satte väckning på 08.00. Efter den kvartens sömn var jag nog i mitt piggaste stadie på hela festivaltiden. Vet inte riktigt vad jag kände då men jag ville bara upp och springa. Jag tror vi alla hade fattat att artisterna och banden man ville se inte var det viktigaste. Att faktiskt slappna av och hänga med folk man inte känner var en stor del till att det blev så kul som det var!
 
 
 
Mina känslor och tankar har vart helt sjuka. Ena stunden kände jag att jag verkligen ville hem till soffan och se på film och i nästa stund kände jag att jag skulle kunna leva där föralltid. Nu när jag är hemma igen känns det så tomt. Jag förstår verkligen nu varför dom kallar det "Årets Fest". För det var det verkligen, inget kan slå detta. Tack så mycket till alla som gjorde tiden perfekt!
 
Min Bråvalla Aftermovie 2014:
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?