Grammy LivePlötsligt blev det svårt att sova haha. Tänkte bara kika in snabbt och se vad som händer på Grammy Galan men det blev ganska intressant och nu kan jag inte sluta. Härligt att det är skola imorgon också. Får se hur detta ska gå. God natt! 


Dialektfilm och gapskratt

Denna dagen har varit helt underbar. Det börjades med att jag skulle göra en "dialektfilm" med Lovisa, Sofia och Carolina från klassen. Lovisa var programledare och vi andra var då typ gäster som kom in och snackade om dialekter och sociolekter. Det roliga var att för mig och Carolina gick det superenkelt att spela in vad man skulle säga utan att skratta. Sen var det så Sofia tur.. och ja, det kan ha vart det roligaste jag sett - typ 20 tagningar där hon aldrig lyckades säga "skillnader".
 
Nu har jag suttit en stund denna kvällen och redigerat ihop vårt arbete, och shit, jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag ser den. I början är det seriöst men i slutet la jag in alla bloopers. Asså jag har inget att säga mer än att det är det bästa jag sett. Har ont i hela kroppen av skratt. Skulle gärna vilja lägga ut hela filmen här sen men tvekar på om jag kommer att få det. VI FÅR SE HELT ENKELT!
 
 
 
 


Maybe I'm just too demanding.

 


Saknar värmen

 


These fine things

 


Ny design till det nya året

Sådärja. Nu har jag lagt ut en helt ny design. Har jobbat på den nu i några dagar och är förvånad över hur mycket jag lärt mig av kodning. Blev lite stolt en stund.
 
Testa att håll över bilderna i inläggen, då visas dom i mer kontrast. Testa även att hålla över länkar och liknande, de har fått lite animationer. Säg gärna till om det är något som ser konstigt ut så jag kan fixa det, men hoppas den funkar.
 
 


Gott Nytt År!