24e: Feliz Navidad

 
Även om det inte är snö ute, och även om månaden gått så snabbt att det känns som att det är 14 december, så är det ändå julafton! Alla julklappar är färdiga (förutom en som jag löser snabbt imorgon), julgranen är pyntad och julgodiset är bakat. Det enda som är kvar är att jag ska sova så att jag kommer upp tidigt imorgon!
 
Jag kommer ihåg när man var liten och hade önskelistor som var lika långa som en själv, och då julen var en himla stor grej. Nu kan jag inte komma på något jag verkligen önskar mig och ibland känns det nästan lite fel att be om något. Det känns som att julen ändå ska handla om att vara med varandra och att ge saker som man känner passar till personen! 
 
Idag (efter denna natts sömn) ska jag fira jul hos mamma på dagen, sedan dra till pappa på kvällen, sova där och sen fira jul hos honom på juldagen. Detta blir första året vi firar jul som delad familj, och just nu känns det väldigt annorlunda. Kommer alltid att sakna de stunder vi hade och allt det vi kunde göra tillsammans. Jaja, tillslut kommer jag säkert att vänja mig. Mår de andra bra så mår jag bra!
 
Nej vad depp det blev nu. IDAG SKA MAN VARA GLAD, och det ska jag verkligen vara! Hoppas alla får det riktigt mysigt.
 
God Jul!
 
// Lana Del Rey - Paradise (julklapp från loulou) //Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?