Foto med sis

 


Fangirl Weekend på Liseberg

 
 


Chocolate Chip Cookies

 
Första dagen i skolan idag. Kul att äntligen inte vara yngst av alla höhh. Lovisa hängde med hem och bakade + tog hand om all disk i köket. Nu mår man.
 
Fått hem två paket med kläder som jag troligtvis kommer att lägga ut ikväll. YAYY


Postkodmiljonären

 


Dumma Västtrafik + PostkodmiljonärenSitter just nu på min ca en timma sena buss mot Uddevalla. Skulle egentligen ta tåget till Göteborg men den missade man ju ganska rejält. Idag ska jag, Lovisa och Sofia på Postkodmiljonären för att sitta i publiken. Kommer komma fram till studion försent pga Västtrafik. Hatar att dom aldrig kan förklara varför dom är sena och att dom aldrig har backup på sina bussar. Blir en buss så sen eller att något händer med den så har de aldrig bussar som kan komma och hämta de som sitter och väntar på bussen för att ta sig till viktiga möten m.m. Jaja, hur mycket man än klagar så blir de aldrig bättre.

MEN IALLAFALL. Jag ska på Postkodmiljonären idag! Hur kul är inte det?!Impulsmums

 


Janis

 
Har nu passat denna söta pissen i några dagar i min systers lägenhet, men nu ska jag snart åka hem för att fixa inför kommande skolstart på torsdag... LÄNGTAR SÅ FRUKTANSVÄRT. 


Hips Don't LieInto The Storm

 
Bio idag med Sofia och Lovisa där vi såg på filmen Into The Storm, vilket kan ha varit en av de hemskaste filmer jag sett. Aldrig varit så rädd för mitt liv innan som jag var under den filmen. I like.
 
Hej!


Janis

hej gosar! just nu sitter jag och Deis i hennes systers lägenhet och lever livet. senare ikväll ska vi på bio - Into The Storm ska vi se, hemskt för mig som verkligen HATAR katastroffilmer. men vad gör man inte för nörd-Dea som måste se den filmen som går i den största biosalen.
här är förövrigt en vine på när Dea skrämde livet ur mig, lättskrämd som man är. ännu en anledning till att jag inte borde se filmen sen. ha en fin kväll babes, puss! /Lovisa