Skolavslutningsfilm

 
Hejhej! Har suttit nu en stund och klippt ihop lite filmer och bilder från skolavslutningen. Saknar alla redan så kände att jag var tvungen att göra något med filmerna! Ta en titt!

Haha jag har verkligen vänt på dygnet, klockan är 0:52 och jag är pigg som ett svin. Ska iallafall försöka sova nu så jag kan vara vaken lite utav dagen iallafall! Godnatt!


Homemade Wings

 
Hejhej! Vart ganska förkyld nu i början på sommarlovet men det börjar äntligen avta! Imorgon är det midsommar och det firas först med familjen och senare med goa vänner! Kanske ska iväg och bada och grilla eller liknande!
 
Suttit uppe många nätter nu för jag har börjat kolla på Pretty Little Liars, har fastnat i det ganska rejält hehe. Började rita på ett linne och så klippte jag ut mönstret, blev ganska bra tyckte jag iallafall. Jag har en hel påse med gamla kläder, ska se om jag kan piffa upp dom lite så att det kanske går att använda igen. På bilden är det ett linne som jag faktiskt brukar använda, men klippte lite hit och dit så den blev mer unik! Motivet passar bra med tanke på att det är en döskalle på framsidan! ♠


Högstadiet avklarat!!

Yees, nu är jag färdig med grundskolan!
Jätteskönt att ha sommarlov, men det var skitjobbigt att säga hejdå till alla vänner och lärare. Känns ganska sorgligt att man aldrig kommer gå i dom korridorerna och hälsa på alla Goa människor igen. Det har vart en sån säker plats och nu på gymnasiet blir det som att börja om igen, vilket är roligt också, men ganska nervöst!

Nu har jag tagit det lugnt i två hela dagar. Den veckan som vart var nog den längsta veckan på länge. Har haft fullt upp med allt som att lära mej ca 17 låtar utantill haha. Det löste sej tillslut dock. I lördags uppträdde vi med bandet och det var nervöst och man glömde texter hit och dit, men jag hoppas folket tyckte det var kul ändå!

Ojoj, nu blev det ganska mycket text idag! Vill bara säga som det sista att nu kommer jag ha mer tid till att lägga ut mer på bloggen. Det känns la sköönt!
Här kommer en bild på mej, Emma, Clara och Michelle :)·Instagram·