Guitars

Har köpt två gitarrhängare och nu sitter dom uppe! Skönt att dom fått en egen plats i rummet, så dom inte råkar välta när dom lutar mot något! Vackra babes ♥ haha..!
 
 


Polly på IsenSå trött att jag ser i kors!The Old "Halvt Pöjk" tiden

Sidecut.. Haha, som tur är så har den växt ut helt nu!
 


Bra än sålänge? NJA!

 
Hahhahaha jag orkar inte, jag måste göra läxor. Och ladda mobilen. Och sova. Och VAKNA. Och gå till skolan. Och dö.
 
Haha, nja. Det lät inte så kul va?! Jag vill ha sommar, då är jag mycket gladare :)


Rensat Garderoberna

Rensat garderoberna på ren SKIT.
Hehe, nej men en massa av saker som jag vet att jag aldrig kommer att använda. Det är fortfarande mycket kvar, typ grejer som ligger på golvet och så, som ska ut ur mitt rum. Men det får jag ta imorgon.. efter SKOLAN.
Ja, imorgon är det skolan som gäller! Haha, jag orkar inte med alla prov som kommer komma, men det kommer ändå bli kul att träffa alla vänner igen som man inte sett så mycket av på lovet.
 
Jaja, nu ska jag äta nåt litet och så ska jag sätta på alarmet, annars kommer det inte att bli kul imorgon att vakna cirkus kl 12. HEJDÅ. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Filmtips - The Tall Man

 
 - The Tall Man
 
Filmen gör mej galen! Vet inte vad man ska tro igenom filmen, men nu har jag sett den två gånger och det behövdes nog för att förstå allt!
Filmen sägs vara en skräckfilm, visst det är grejer som poppar upp ibland och man blir lite skrämd och så. Men detta tar jag mer som en sån där "tänkar-film". 
 
Filmen handlar iallafall om en gammal stad där inget händer, förutom att barn försvinner hela tiden, cirka 2 månader imellan varandra, folk har sett mannen som tagit barnen och folk kallar honom "The Tall Man".
Polisen lyckas inte få fast honom, men tillslut så tror dom att dom vet vem det är.
 
Tyckte filmen var bra, men jag fick sitta en stund efter och tänka, "var det bra eller dåligt" m.m.
 
♥♥♥♥♡
4/5 hjärtan


Skumpa GIF

Markus 


Gott Nytt ÅR!

 
Gott nytt år allesammans! Haha shit, jag överlevde!
Jag firade med Emma och Markus, och vi hade det trevligt, bortsett att jag råkade somna hos Markus när jag spelade zombiespel, men aja! Vid tolvslaget gick vi ut och sköt smällare m.m KUL KUL!
 
Hoppas alla hade det trevligt på nyår för nu är det nya tag haha!