Keynote


 
 
Hejsvejs, har som uppgift att göra en presentation om mej själv genom en keynote (powerpoint). Jag ska ha bilder som beskriver mej, mina intressen och vad jag gillar. Så dessa tre är några utav de bilder jag valt ut!
 
Nu ska jag dra till skolan, hörs!


Colourland at night.

Colourland - Färgelanda
 


Mysan Myser

 


Back to School

 
I måndags började jag ju gymnasiet, det har vart kul ändå att börja lära känna nytt folk där, dom verkar trevliga! Men dagarna har vart ganska lugna och vi har slutat rätt så tidigt varje dag. Kl 9 imorse delades datorerna ut och de skulle ha genomgång om Mac tills kl 12, men vi blev klara kl 10. Så kl 11 var jag hemma igen haha. Så det var lugnt!
 
Imorgon blir det första dagen att följa schema, har inte fått det än så vet inte vart jag ska. Men det löser sej väl när jag kommer dit antar jag. Bye
 


Thaikväll

 
Så goooott, iallafall friterad kyckling, ris och sötsur sås. Helt överlycklig för att det finns en thairestaurang i min lilla håla. Ikväll har vart en riktigt ensam kväll, men har kollat film och ska lyssna på musik så det löser sej. Musik är så härligt när man är ensam, man kan ha nästan hur högt som helst utan att nån stör sej på det.
 
Jag slog världsrekord förut! Jag hade bestämt mej att jag skulle ner till affären och köpa godis, och affären stängde kl 22.00, så 21.00 skulle jag iallafall börja ta mej dit och fixa det. Men fastnade i en film så 15 minuter innan det stängde kom jag på det.. Hahah jag hann springa runt i huset o leta efter nycklar och pengar, få ut moppen ur garaget, kicka igång den, köra till affären, slänga ihop en godispåse, kicka igång mopeddan igen och åka hem igen på 10 minuter. REKORD. Jag är helt fascinerad. Kvällen blev räddad.
Nu ska jag lyssna på spökligan och äta godis, så have a good kväll, kram.
 


Två dagar kvar!

 
Två dagar kvar tills skolan börjar, heelt galet vad snabbt detta sommarlovet har gått! Kommer bli nervöst men intressant att träffa den nya klassen nu på måndag, vet absolut ingen som kommer gå i min klass men hoppas på att träffa iallafall nån rolig att prata med :)
 
 
 
Igår åkte jag och mina fyra troll till Götet och shoppade nytt till skoldagarna, det som är på bilden och lite till. Och idag åkte jag med Amanda till Pushing the Pins, där hon fick ett sugrör genomtryck i näsan som sedan blev en septum. SKIT-SNYGGT.
 
Nej nu måste jag vända på dygnet, så godnattt!
 


Young And Beautiful