And thats when I run

1/30 • f/1,8 • ISO400 • 35mm
 
I övermorgon (8e) börjar skolan igen. Har sjukt mycket att ta igen nu på bara två dagar. Skrev ju om det här på bloggen i slutet på förra terminen att det var hårt och att jag skulle ta igen det på lovet. Den tiden är just nu. :)
 
Imorgon har jag planerat att ta alla de bilder som behövs till en fotouppgift. Känns lite enklare nu eftersom jag i julklapp av min bror fick en "fotobok" där en massa tips står om fotografering. Jag kan ju alla de tekniska grejerna med kameran samt nästan alla begrepp som används, men det är känslan och förståelse för "stunder" i bilder som jag har svårare för. Det kan bero på att jag blivit så oinspirerad till att ta bilder nu för tiden när jag ständigt är under så mycket stress. Jag hoppas iallafall att jag snart får tid då jag kan tagga ner lite och börja göra saker för mig själv, inte efter någon annans beställning. När jag verkligen känner för foto igen ska jag se till att denna blogg får ta mer del av det!
 
Haadeeee!


2014 SUMMARY

Gott Nytt År på er hörrni! Nu har jag slappat loss sedan nyår och nu känner jag ändå att det är dags att börja ta hand om bloggen igen. Som jag skrev första december så var planen att lägga ut ett inlägg om dagen, jag lyckades inte helt (oväntat) men jag är ändå nöjd med att jag la ut så mycket som jag faktiskt gjorde.
 
Första tanken nu efter nyår, egentligen innan, var att göra en resumé där jag går igenom hela året med text och samlar bilder från varje månad. Meeeeen... nej jag orkade inte det tyvärr! Här kommer istället ett collage med bilder från höjdpunkterna!