Kimono 
Handlade 13 plagg från TOBI som gick på ca 5000kr - 50%.
Nu är jag absolut redo inför Bråvalla. Come at me bruh. 


Komsi

 
Hittat en MAAASSSAAAA fina kläder nu inför sommaren. Sorry sparkontot, du kommer att tömmas inom någon dag :)


Sofia's löshår

 Idag kom Sofia och Lovisa hem till mig och vi hjälptes år att sätta in permanent löshår på Sofia. Har aldrig satt in löshår på någon och jag blev verkligen chockad över hur bra det blev! Hon hade köpt håret på internet - ett såkallat "tejp-löshår". Riktigt bra grejer det! Kanske testar själv?


Filminspelning

I torsdags var SVT och spelade in en kommande politisk thrillerserie i Uddevalla. Min klass och många fler på skolan fick chansen att vara statist i den, vilket var väldigt spännade! Vi skulle spela in en scen där ett politiskt parti står på torget och håller tal. Man kan säga att jag spelade "sverigedemokrat". Jag, Lollo, Sofia och Linus fick alltså stå längst fram och vi kommer troligen att synas GAANSKA mycket i denna scen. Kommer absolut att följa serien när den kommer ut i höst!!
 
Vi träffade även på en liten kändis också. Jag ljuger om jag säger att jag inte blev starstruck, för det blev jag verkligen! Vi hade  ingen aning om att Filip Berg skulle medverka i denna, och när vi såg honom så skrek vi till lite av lycka hahah. Lyckades få lite paparazzi-shots på honom och även en då han faktiskt rör vid oss! Inte många som vet vem han är men "Hipp Hipp Hora" är en av alla fantastiska filmer han varit med i! Vi träffade också på Kjell Wilhelmsen från "30 grader i Februari", och han var en riktigt go snubbe!
 
 


Himmeln

 
Blev helt fascinerad av himmeln idag. Aldrig sett så mycket/STARK färg. Allt bara lyste orange och på andra sidan ljuset var en hel regnbåge. Hade bara iPhonen så fick bli lite snabba bilder med den!