3e: 10 Saker

1. Älskar adrenalinkickar. Därav älskar jag Liseberg. Därav åker jag allt på Liseberg. Därav älskar jag adrenalinkickar!
 
2. Jag är en tidsoptimist, vilket jag inte är så stolt över. Jag gillar själv inte när folk kommer försent och jag försöker hela tiden att förbättra mig.
 
3. Jag har svårt att "börja göra något" på dagarna. Även fast jag vet att jag har tusen saker som måste fixas så har väl jag något lugn inom mig som tar bort alla de tankarna. Så sitter jag där istället och spelar Flappy Bird och hamnar efter i livet. En sjukligt dålig vana.
 
4. Jag har ingen religiös tro. Jag tror på logiken. Det har alltid varit så, jag följer det som känns logiskt.
 
5. Folk säger att jag kan allt. Men det är mycket jag inte kan som många andra kan. Exempelvis att  vara under vatten utan att hålla för näsan :) Sådär då har vi löst det problemet, jag kan inte allt!
 
6. Efter att ha sett en ny film och älskat den/fått känslor för den, sitter jag helt maniskt och lyssnar på soundtracken till den, småklipp på youtube om den, kollar på den kanske en gång till, drömmer om det nätterna och tror att jag är de i filmen. Helt sjukt. Detta är alltså inget jag väljer, det bara är så.
 
7. Jag blir lätt irriterad på småsaker. Inte på folk och inte så att det stör någon annan, men typ att ett hårstrå kittlar mig i mungipan, jag skakar av ilska inombords innan det hårstrået har försvunnit. 
 
8. Jag klarar ej av att lyssna på radioprogram/podcasts där det låter som att folk spelat in sin röst med mikrofonen inne i munnen. Vet inte hur jag ska förklara detta bra... Men asså ljudet när det smaskar i halsen/gommen/tungan... Det är fruktansvärt.
 
9. Jag älskar Chai Latte. Chai Latte är min livsglädje, mitt liv, mitt allt.
 
10. Jag vill så mycket. Jag vill ha en bra blogg. Jag vill börja göra YouTube-filmer oftare. Jag vill uppdatera min kamerautrustning. Jag vill resa. Jag vill chilla. Jag vill sova. Jag vill snooza och jag vill allt. Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?