God JulJulmys i skolanIdag var den sista skoldagen på detta året. Lite sorgligt att lämna alla men ändå skönt att få en paus från skolan. Känslan när alla uppgifter var klara och inlämnade var helt underbar! 

Nu har jag äntligen en ny mobil! Jag var utan det ett tag och det kan ha varit det värsta jag vart med om, så jag köpte iPhone 5s Guld vilket jag är väldigt glad över! Den funkar helt utmärkt! Kommer enklare att kunna skriva från telefonen nu så det är nice! 

Jul är om fyra dagar och jag känner att jag äntligen börjar komma ikapp med julklapparna, nu är det mest julstädningen och att packa in paket kvar! 

Kommer nog skriva igen innan jul men blir det inte av så får ni ha en God Jul!


Throwback Thursday

Fick såna ryck i kroppen när jag hittade albumet med bilderna från Cypern. Var TVUNGEN att lägga ut lite för jag sa för läääängesedan att jag skulle göra det men det blev aldrig av! Nu är detta bara en kaksmula av alla roliga bilder som finns, men ville inte göra det för jobbigt för er. Tröttnar aldrig när jag ser dessa bilder.. ♥

 


Miley Cyrus in progress

 
Idag på Digitalt Skapande fick vi ritplattor och skulle bygga flashspel, men jag kände att det var roligare att rita lite istället! Började bara på nåt men det började likna Miley Cyrus nåt så förskräckligt mycket så var tvungen att fortsätta! Snart är den klar. Ska bara rita till en minikropp och ett "pekfinger" som hon är så välkänd för.
 
Måste även bara säga att förra inlägget är så pinsamt. Igår fick jag 65 unika läsare när jag annars bara har typ 4 unika läsare - vilket är jag, min mor och två till okända änglar. Jaja, jag kan iallafall lova att ni inte kommer se nåt liknande sånt från mig igen, kanske tur det. HA DE.


Tidig julklapp till dig

Ja detta är ju lite pinsamt, men bjuder på det. Ta inget seriöst för då blir jag ledsen. DETTA ÄR PÅ SKOJ.
Nu när vi rett ut detta - ta en kik!
 
 


Helt slut