Tjugofjärde DecemberTjugotredje December

 
Hihi, såg att jag missat en dag! Här kommer den :)


Tjugoandra DecemberTjugoförsta DecemberTjugonde DecemberNittonde DecemberArtonde DecemberSjuttonde DecemberSextonde DecemberFemtonde DecemberFjortonde DecemberTrettonde DecemberTolfte DecemberElfte DecemberTionde DecemberNionde DecemberÅttonde DecemberFärgat håret!

Det var allt ett par dagar sedan, men har inte lagt ut det här förrns nu!
 
När jag köpte hårfärgen så tittade jag bara på bilden på förpackningen för att se om det var en fin färg. Det var en färgning som hette blond(??) som skulle göra håret jätteljust brunt! Haha, jo jag blev ju lite chockad när det var klart, men det blev kanske bra ändå?! Ska ha det nu i juletider, så får jag se hur jag gör till sommarn!


Sjunde DecemberSjätte December - Julgodis

 
Hej o Hå! Det var svårt att hålla katten på plats, hon ville hela tiden resa sig upp och sniffa på min näsa, men tillslut gick det!


Femte December - Min Gitarr

 
Hejhej!
Kolla vad fin gitarren blev när jag pyntade den! Den kan få stå nu i juletid, för jag har ju min fars ärvda gitarr sålänge. Det är en 12-strängad, men vi använder bara sex strängar nu, så blir det som att spela på en vanlig gitarr! Den är verkligen assnygg, men den är ljusbrun så den matchade inte det pyntet jag hade, så det var den svarta som fick bli torterad, haha, stackarn!


Fjärde December - Apelsin m. NejlikorTredje December - JulgranenAndra December - Adventsljus

 
Idag blev det att ta kort på Adventsljuset! Rätt passande att det kom på en söndag eller hur? Bakgrunden på bilden var egentligen mitt kök, men på något finurligt sätt lyckades jag få bort den. Vad tycker ni om bilden?
 
Idag var det julmarknad i Färgelanda Centrum. Min klass stog och sålde bröd och bakelser m.m. Sedan var jag med i kören till Luciatåget! KUL men KAAAALLLLLTT! 


Första December - Jultomten

 
Nu kommer jag, Andrea, varje dag i december lägga ut en bild varje dag fram till julafton! Har en liten julkalender här med olika luckor med ord på lappar i. Jag ska försöka hålla igång och lägga ut en bild varje dag nu! Detta ska bli en liten utmaning faktiskt! 
 
Har mycket i skolan nu, men nästa vecka kommer det att vara helt fritt. Kan faktiskt säga att jag börjat på en liten ny kulig vinterdesign till bloggen. Haha, aldrig ska man nöja sej.
Egoinas - hon har haft samma design i flera år! Förstår inte hur det kan gå! :)